Poslušajte kako su navijači PSG-a zviždali Leu Messiju

Nedjelja, 14. svibnja 2023. 10:27 Napisao/la  SC

Niti tjedan dana nakon što je dobio prestižnu nagradu Laureus za najboljega sportaša na svijetu, Messi ponovo pokazao da se mentalno ne može nositi s pritiskom

Poslušajte kako su navijači PSG-a zviždali Leu Messiju

Momčad PSG-a rutinski je pobijedila Ajaccio (5:0) i praktično osvojila novu titulu prvaka, ali nakon utakmice nikome u svlačionici nije bilo slavlja.

Negativno ozračje koje vlada oko Lea Messija potpuno je prevladalo u završnici sezone, neugodni zvižduci s tribina u Parizu počeli su opterećivati momčad.

Messi igra daleko ispod razine titule najboljega nogometaša na svijetu koju mu nezasluženo pripisuju, niti tjedan dana nakon što je dobio prestižnu nagradu Laureus za najboljega sportaša na svijetu, Messi je protiv Ajaccija ponovo pokazao da se mentalno ne može nositi s pritiskom, nakon utakmice praktično je pobjegao u svlačionicu.

Trener PSG-a Christophe Galtier nije želio komentirati mučno ozračje, što je razumljivo budući da na kraju sezone odlazi zajedno s Messijem.

Samo su Renato Sanches i Danilo Pereira nakon utakmice imali hrabrosti prokomentirati nevjerojatnu atmosferu na Parku prinčeva.

- Ovo je nezgodno za svih, posebno za Lea, ni jedan igrač ne uživa u ovakvim trenucima. Sigurno mu je teško, ali to je situacija koju ne možemo kontrolirati, kazao je Sanches.

- Teško je kada čuješ da polovica navijača zviždi tvom suigraču. To i tebe zaboli, jer na terenu smo svi zajedno. Ako zvižde jednom od nas kao da omalovažavaju svih, rekao je Danilo.

Do kraja sezone igraju se još tri kola, PSG nakon dva uzastopna gostovanja još jednu domaću utakmicu igra u zadnjem kolu.

U utakmici protiv Clermonta igrači PSG-a izvjesno će na Parku prinčeva proslaviti novu titulu prvaka zajedno s navijačima.

Hoće li se Leo Messi pridružiti slavlju ili je protiv Ajaccija odigrao zadnju utakmicu u Parizu?

Kako je to zvučalo možete poslušati  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.