Neymarovi ne mogu bez skandala, dolazak Luisa Enriquea sve bi promijenio

Petak, 23. lipnja 2023. 15:47 Napisao/la  SC
Neymarovi ne mogu bez skandala, dolazak Luisa Enriquea sve bi promijenio

Neymarovi ne mogu bez skandala!

Taman se malo stišala medijska buka oko Neymarova statusu u PSG-u, a iz Brazila stiže vijest da je njegov otac u problemima zbog kuće.

Obitelj Neymar tereti se za kazneno djelo protiv okoliša, navodno su bez dozvola preumjerili tok rijeke, neovlašteno su obavili zemljane radove, kao i obično obitelj Neymar uskoro će se opet morati u sudnicu.

Istodobno se Neymar namjerava vratiti nogometu u dresu PSG-a budući da nitko ne želi kupiti jednog od najbolje plaćenih igrača na svijetu, 31-godišnji Brazilac stoji previše novaca za ono što pruža.

Neymar nije igrao od 19. veljače zbog ozljede, u međuvremenu je stalno plijenio pažnju lagodnim životom koji posebno nervira navijače PSG-a, klupski ultrasi otvoreno ga tjeraju iz Pariza.

Francuski mediji smatraju da bi prijelomnica za Neymarovu karijeru bio dolazak Luisa Enriquea na klupu PSG-a, španjolski stručnjak poznat je prema strogim kriterijima i odlukama bez kompromisa.

Neymar bi kod Enriquea igrao najbolje što može ili bi završio na tribinama.

Problem da je Neymaru nije problem sjediti na tribinama za cca. 40 mil. eura godišnje plaće.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.