NEYMAR U PARIZU

Al-Khelaifi: Doveli smo najboljega igrača na svijetu!

Petak, 04. kolovoza 2017. 17:31 Napisao/la  SC

Možete biti mirni i otići na kavu što se toga tiče, rekao je predsjednik PSG-a o financijskom fair-playu


Napokon je gotovo! U Parizu je službeno predstavljen novi igrač PSG-a vrijedan 222 mil. eura!

Neymar i predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi ponosno su pozirali s dresom broj 10, koji će brazilska zvijezda nositi u pariškom klubu.

Jasno da kurtoazne rečenice tijekom predstavljanja nikoga nisu previše zanimale, svi znaju da je Neymar od malih nogu navijao za PSG.

Zanimljivije je bio čuti kako će Neymar opravdati sportske ambicije. U karijeri bilo kojega nogometaša svaki korak  nakon odlaska iz Barcelone može biti samo korak unazad, kao što kaže Lineker.
 
- Novac mi nikada nije bio motiv. Želio sam veće izazove. Želim biti sretan, želim da je moja obitelj sretna. Doista sam tužan kad čujem da ljudi tako razmišljaju. Da je samo u pitanju bio novac, mogao sam otići i negdje drugdje. Nisam želio biti najveća zvijezda Barcelone. Ne želim taj status ni ovdje. Želim novi izazov, nove trofeje i to je ono što me motivira, kaže Neymar koji je odabrao broj na dresu koji nosi Messi.

- Ovdje ću igrati svoj najbolji nogomet u čast ovog prekrasnog dresa u kojem ću ispuniti svoje sve naše ciljeve. PSG je jako ambiciozan i to je bio veliki faktor u mom dolasku ovdje, apsolutno. Klub i ja dijelimo iste ambicije i to mi je jako važno. PSG je veliki klub s kvalitetnim igračima. Toliko je talenta u ovoj momčadi. Znam da sam donio pravu odluku i nadam se da ću ovdje ispisati povijest, kazao je Neymar.

 -   Neymar je najbolji igrač na svijetu, francuska će liga biti puno atraktivnija zbog njega. Zajedno s Neymarom promijenit ćemo povijest PSG-a, kluba iz najljepšeg grada na svijetu. Dovođenje Neymara nije osveta za pokušaj Barcelone da dovede Verrattija, nema to veze jedno s drugim. Doveli smo najboljeg igrača na svijetu, kazao je Nasser Al-Khelaifi.

Tema financijski fair-play nije problem što se tiče katarskog novca.

- Temeljito smo analizirali pravila danima i noćima, možete biti mirni i otići na kavu što se toga tiče, rekao je predsjednik PSG-a. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.