Nasser Al-Khelaifi: Mbappe točno zna što radi, on nikada neće učiniti ništa protiv kluba!

Srijeda, 10. siječnja 2024. 00:01 Napisao/la  SC

Kylian Mbappe na kraju sezone može otići badava što vlasnika PSG-a nije previše zabrinulo

Nasser Al-Khelaifi: Mbappe točno zna što radi, on nikada neće učiniti ništa protiv kluba!

Nasser Al-Khelaifi prvi put ove godine prokomentirao je status Kyliana Mbappea, vlasnik PSG nije zabrinut da najbolji napadač može na kraju sezone otići badava:

- Gledajte, ja ništa ne skrivam, želim naravno da Mbappe ostane, za mene je on najbolji na svijetu i takođe mislim da je PSG najbolji klub za Kyliana. Imam jako dobar odnos s njim. Ne samo kao s igračem, već kao osobom. Postoji između nas džentlmenski dogovor. Ne želim otkrivati što je u tom sporazumu, ali postoji dogovor. Ne želim pričati o novcu i govoriti koliko je vrijedan. Naš dogovor nije pitanje novca. Ovo ostaje interna stvar. I to vrijedi više od potpisanog sporazuma, poručio je Al-Khelaifi i naglasio sljedeće:

- Mbappe točno zna što radi. Vjerujem mu, on nikada neće učiniti ništa protiv kluba, smatra Al-Khelaifi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.