Mauricio Pochettino na predstavljanju u Parizu govorio o Leu Messiju

Utorak, 05. siječnja 2021. 19:47 Napisao/la  SC
Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino predstavio se sportskoj javnosti kao trener PSG-a, prvo druženje s novinarima na Parku prinčeva nije moglo proteći bez spominjanja Lea Messija:

- Lionel Messi u PSG-u? U Parizu su dobrodošli najbolji na svijetu! Glasine ćemo ostaviti po strani. Ovo je moja prva tiskovna konferencija, imat ćemo vremena za takve razgovore, kazao je Pochettino.

- Jako sam sretan što sam ovdje. Ovo je sjajan trenutak za mene, klub se promijenio u zadnjih 20 godina, ali strast je i dalje ista, ljubav navijača je ista, i sretan sam što mogu ovdje raditi, rekao je nekadašnji igrač PSG-a.

- Jedva čekam raditi s igračima koji imaju velik potencijal. Na nama je da učinimo da sav taj potencijal izađe na eksplozivan način. Kad Neymar bude mogao trenirati s momčadi, razgovarat ćemo. On je vođa na terenu i pokušat ćemo izvući sve iz njegova talenta na terenu. U kontaktu sam sa sportskim direktorom Leonardom i klub kao što je PSG prati širok spektar igrača. Ali stvarnost je komplicirana i svi se moramo prilagoditi. Donijet ćemo najbolju odluku za klub kako bismo postigli ciljeve. Teško je prenijeti svoje ideje u dva dana, međutim moramo se brzo prilagoditi. Igrači su otvoreni i spremni su slušati, raditi i primijeniti principe u našoj igri i taktičkoj postavci. Postoji pritisak za pobjedu i to pobjedu sa stilom, no ja volim pritisak i želim pobijediti, kaže Pochettino.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.