LYON Prekid sezone je apsolutni skandal, osjećamo se idiotski!

Nedjelja, 24. svibnja 2020. 18:32 Napisao/la  SC
Jean-Michel Aulas
Jean-Michel Aulas

Njemačka je nastavila nogometni prvenstvo, početkom lipnja isto namjeravaju učiniti Italija i Španjolska, Engleska se sprema učiniti isto...

Francuska je jedini član kluba Lige petice koji je prekinuo sezonu:

- Paradoksalno je da zemlja poput Španjolske, koja je tijekom pandemije imala više umrlih nego Francuska, pronalazi rješenje za nogomet. UEFA je zamolila svih da budu strpljivi. Kad vidimo čelnike saveza koji su sudjelovali u donošenju takvih odluka, osjećamo se idiotski. UEFA je čak objavila svoj medicinski protokol, koji u Francuskoj nismo ni razmatrali. To je apsolutni skandal, kaže predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas.

Francuska vlada prekinula je natjecanje, Lyon je ostao na 7. mjestu bez europskog plasmana nakon 25 godina.

Lyon još uvijek igra Ligu prvaka, ne zna se točno kada bi trebao odigrati uzvratnu utakmicu šesnaestine finala protiv Juventusa.

Prvu utakmicu Lyon je pobijedio 1:0.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.