Lique 1: Saint Etienne stigao rano vodstvo PSG-a i ostao neporažen

Nedjelja, 17. ožujka 2013. 23:31 Napisao/la  SC

Utakmica 29. kola: Saint Etienne - PSG 2:2

Ligue 1 – 29. kolo

SAINT ETIENNE - PSG 2:2

Stadion: Geoffroy Guichard Gledatelja: 26.747

Sudac: Alain Gautier

Strijelci: 0:1 Pastore (9'), 0:2 Ibrahimović (18'-11m), 1:2 Alex (37'-ag), 2:2 Clerc (72')

Žuti kartoni:Ruffier, Bayal, Hamouma, Brandao (Saint Etienne), Alex, Matuidi (PSG)

SAINT ETIENNE: Ruffier, Clerc, Sall, Brison (77' Ghoulam), Perrin, Cohade, Lemoine (56' Bodmer), Guailavogui, Brandao, Aubameyang, Mollo (63' Hamouma).

PSG: Sirigu, Alex, Maxwell, Thiago Silva, Van der Wiel, Beckham, Matuidi, Chantome (63' Jallet), Pastore, Ibrahimović, Lavezzi (76' Gameiro).

Premda je PSG nakon samo 18 minuta igre imao dva pogotka prednosti, Saint Etienne je sačuvao svoj niz neporaženosti, izborivši jedan bod u susretu s vodećom momčadi francuskog prvenstva. Već u devetoj minuti Ibrahimović je proigrao Pastorea, a argentinski nogometaš uz pogrešku Bayala Salla matira Ruffiera za vodstvo Parižana.

Devet minuta poslije Lavezzi je pobjegao u protunapad, na njega je startao Ruffier, a sudac je pokazao na bijelu točku. Ibrahimović je i iz ponovljenog pokušaja hladnokrvno zabio za 2:0. Saint Etienne je uspio smanjiti prije odlaska na odmor, u 37. minuti, kada je Aubameyang tražio Brandaa, a pariški branič Alex skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

Visok ritam utakmice zadržan je i u drugom dijelu, pri čemu su domaćini uglavnom diktirali zbivanja na travnjaku, a vratar Sirigu spašavao je PSG između ostalih i odličnom obranom Aubameyangu. U 72. minuti, međutim, više mu nije bilo spasa. Clerc je s ruba kaznenog prostora sjajno pogodio njegove rašlje za pokazat će se, konačnih 2:2.Prilike za momčad Carla Ancelottija u nastavku su imali Ibrahimović te Beckham, koji je odigrao cijelu utakmicu, ali nisu bili precizni.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.