Ligue 1: PSG pobijedio Marseille, Cavani i Lucas odlučili pobjednika derbija kola

Nedjelja, 09. studenog 2014. 23:48 Napisao/la  sC

Utakmica 11. kola PSG - Marseille 2:0 

PSG je pobijedio Marseille u derbiju kola i time stigao na samo bod zaostatka. Gosti su puno bolje ušli u utakmicu i imali više od igre. Iz prvog kornera na utakmici najviši u skoku je bio Gignac, koji pogađa vratnicu. U ostatku poluvremena je Mandanda odlično skinuo zicer Cavaniju, dok je s druge strane Sirigu obranio dva dobra šuta izvana.

U 37. minuti prijeloman trenutak prvog dijela kada nakon greške Brice Dja Djedjea pogađa Lucas. U drugom dijelu je opet u šansi bio Gignac u 52. minuti, ali je opet Sirigu izašao kao pobjednik i sačuvao svoju mrežu. Od tada Marseille nije imao pravu šansu, a onda slijedi konačna presuda gostima.

Prvo je Imbula dobio crveni karton u 77. minuti, a onda je Cavani pogodio za konačnih 2:0.

Zlatan Ibrahimović ušao je u igru u 66. minuti, najbolji igrač PSG-a još uvijek se nije u potpunosti vratio nakon ozljede.

PSG: Sirigu, Maxweill, Luiz, Aurier, Matuidi, Veratti (66 Cabaye), Pastore (88 Marquinhos),Lucas, Lavezzi (66 Ibrahimović), Cavani

MARSEILLE: Mandanda, Dja Djedje, Fanni, N'Koulou, Mendy, Lemina (76 Barrada), Imboula, Thauvin (66 Bathshuayi), Alessandrini, Payet, Gignac

Utakmica 11. kola PSG - Marseille 2:0 (37 Lucas, 85 Cavani)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.