Ligue 1: Neymar dvostruki strijelac i asistent, PSG postigao četiri pogotka s igračem manje

Nedjelja, 20. kolovoza 2017. 23:19 Napisao/la  SC

PSG - Toulouse 6:2


Neymar je bio dvostruki strijelac i asistent u atraktivnoj pobjedi (6:2) PSG-a protiv Toulousea, gledatelji na Parku prinčeva vidjeli su čak 8 pogodaka.

Brazilac je počeo i završio (31, 91) reviju pogodaka pariške momčadi, ostali strijelci bili su Rabiot (35), Cavani 75 (11m), Pastore (82) i Kurzawa (84). Neymar je asistirao Rabiotu i Kurzawi.

Briljantni Neymarovi potezi oduševili su gledatelje, a posebno je dojmljiv bio drugi pogodak, kada se Brazilac praktično sam obračunao s cijelom obranom gostiju.

Zanimljivo je da je Toulouse poveo pogotkom Gradela u 18. minuti, a drugi pogodak za goste djelo je još jednog domaćeg igrača, autogol je postigao Thiago Silva (78).

Treba napomenuti da je  PSG četiri pogotka postigao s igračem manje, u 69. minuti zbog dvaju žutih kartona isključen je Verratti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.