Leonardo službeno obznanio, Zlatan Ibrahimović postao novi igrač PSG-a

Utorak, 17. srpnja 2012. 20:31 Napisao/la  SC

Posljednih dana pregovori su zapeli na neto zaradi budući da je novi francuski porezni zakon vrlo restriktivan prema milijunskim zaradama

Sportski direktor PSG-a Leonardo potvrdio je da je Zlatan Ibrahimović novi igrač pariškog kluba! Leonardo je izjavio da je dogovor postignut, Ibrahimović će potpisati trogodišnji ugovor, cijena usluga ponajboljeg napadača na svijetu još uvijek se ne zna. Posljednih dana pregovori su zapeli na neto zaradi budući da je novi francuski porezni zakon vrlo restriktivan prema milijunskim zaradama. Ibrahimović će godišnje zarađivati negdje oko 15 mil. eura bruto i postati najbolje plaćeni igrač u Ligue 1.

 

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi u srijedu je zakazao konferenciju za novinare, uz predsjednika novinarima bi se trebali obratiti Leonardo i Ibrahimovićev menadžer Mino Raiola. Ibrahimović bi u srijedu trebao obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor.

 

  Katar Sports Investments (QSI), katarska tvrtka koja je vlasnik PSG-a, ruši sve pred sobom. Nakon Ezequiela Lavezzija i Thiaga Silve u Pariz ovog ljeta dolazi Zlatan Ibrahimović! Prva  momčad PSG-a godišnje zarađuje oko 60 mil. eura. Usporedbe radi, godišnji proračun Nancyja iznosi oko 40 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.