Leonardo: Ako netko želi otići, nećemo reći ne, ali otići će pod našim uvjetima

Srijeda, 25. kolovoza 2021. 20:14 Napisao/la  SC
Leonardo
Leonardo

Nekoliko dana do kraja prijelaznog roka Leonardo je prokomentirao spekualcije o transferu Kyliana Mbappea:

- Znam da ljudi govore da ga želim prodati, ali Nasser (Al-Khelaifi, predsjednik PSG-a, op.a) i ja imamo isto mišljenje, nismo podijeljeni. Ako netko želi otići, nećemo reći ne, ali otići će pod našim uvjetima. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Usmeno smo odbili ponudu iz Madrida i nismo dobili drugu ponudu, demantirao je sportski direktor PSG-a spekulacije da je Real Madrid poslao konkretnu ponudu.

- Izgleda da je strategija bila da igrač ode u slobodnom transferu iako je igrač dao riječ da ne želi otići kao slobodan igrač. Ne pregovaramo posredstvom medija! Ako Real Madrid koristi medije za pregovore, to kod nas nije običaj. Ne znam što Real Madrid misli, ali oni znaju da moramo platiti Monacu dio odštete (35 mil. eura, op.a.). Svima pručujemo: ako netko želi otići, neće nam uništiti san. Klub će se zaštititi, što i radim, naglasio je Leonardo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.