Leo Messi prvi put u karijeri doživio zvižduke svojih navijača

Ponedjeljak, 20. ožujka 2023. 08:11 Napisao/la  SC

Niti je Messi bio najbolji igrač na Svjetskom prvenstvu u Kataru, niti je najbolji igrač PSG-a...

Leo Messi
Leo Messi

Leo Messi odavno ne igra na razini igrača kojega uspoređuju sa slavnim Diegom Maradonom, iako mu znanje nitko ne može oduzeti, očigledno je izgubio fizičku moć s vrhunca kariijere.

Nije u Kataru igrao na razini nekada najboljega igrača na svijetu iako je postao svjetski prvak, individualne trofeje zadnjih godina dobiva na staru slavu, niti je bio najbolji igrač na Svjetskom prvenstvu u Kataru, niti je najbolji igrač PSG-a...

Stara slava ne znači ništa onima koji ga stalno gledaju, prvi put u karijeri Messi se suočio sa zvižducima svojih navijača.

Uoči utakmice protiv Rennesa navijači PSG-a zviždali su kada je spiker pročltao negovo prezime, što je bila reakcija na ispadanje iz Lige prvaka.

Leo Messi zbog naravi je omiljen gdje god se pojavi, njemu su tijekom karijere rijetko zviždali i navijači protivničkih momčadi.

PSG je poražen (0:2) od Rennesa, Messi nakon utakmice nije otišao pozdraviti navijače zajedno sa suigračima.

Zvižduke možete poslušati  OVDJE

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.