Leo Messi i PSG pred rastankom, neugodno je slušati zvižduke na Parku prinčeva

Utorak, 04. travnja 2023. 09:23 Napisao/la  SC
Leo Messi i PSG pred rastankom, neugodno je slušati zvižduke na Parku prinčeva

L'Equipe na naslovnici donosi vijest da su Leo Messi i PSG blizu razvoda.

Vijest nije novost, Messi je postao stalna meta navijača PSG-a, koji mu u zadnjim utakmicama zvižde.

- Neugodno je slušati zvižduke na Parku prinčeva, ne možete zviždati jednom od najboljih igrača u momčadi s 13 golova i 13 asistencija. Messi se mora vratiti u Barcelonu zbog ljubavi prema nogometu i zato što nije otišao kako je trebao. Suze na rastanku mi to pokazuju, kazao je Thierry Henry, Messijev nekadašnji suigrač u Barceloni.

S obzirom da ne igra ni približno na očekivanoj razini otkada je otišao iz Barcelone, Messijev odlazak odgovara  čelnicima PSG-a koji bi se njegovim odlaskom lakše nosili s Financijskim Fair Playom.

Kada bi otišli Messi i Neymar, PSG bi se riješio dvojice igrača koji nisu ispunili očekivanja i oslobodio bi znatna sredstva u budžetu čime bi mogao ostvariti želju i dovesti Vicktora Osimhena iz Napolija

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.