Leo Messi postaje najbolje plaćeni nogometaš svih vremena

Utorak, 04. travnja 2023. 21:53 Napisao/la  SC

Iako je Messi rekao da želi ostati u europskom nogometu, saudijska ponuda sigurno će ga natjerati da preispita svoje odluke

Al Hilalovi dresovi već u prodaji
Al Hilalovi dresovi već u prodaji

Španjolski i francuski mediji objavili su seznacionalnu vijest, Al Hilal ponudio je Leu Messiju godišnju plaću od 400 mil. eura ako iduće sezone odjene dres saudijskog kluba.

Messi izvjesno odlazi iz PSG-a, svi su mediji spekulirali da se na ljeto vraća u Barcelonu, koja još uvijek njegovu ocu Jorgeu nije dala konkretnu ponudu.

Barcelona nema više samo financijskih problema, još više problema mogla bi imati zbog afere Negreira, bjelodani su dokazi da je Barcelona godinama podmićivala jednog od čelnih ljudi sudačke organizacije.

U takvom ozračju stigla je ponuda koja obara s nogu, vodeći saudijski klub spreman je Messija platiti dvostruko više nego što je Al Nassr platio Cristiana Ronalda.

Iako je Messi rekao da želi ostati u europskom nogometu, saudijska ponuda sigurno će ga natjerati da preispita svoje odluke.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.