ŠOK U PARIZU L'Équipe objavio da Kylian Mbappe već nakon prve godine ugovora razmišlja hoće li akitivirati klauzulu za produljenje ugovora

Srijeda, 24. svibnja 2023. 11:12 Napisao/la  SC

Dok Florentino Perez bude predsjednik, Real Madrid nikada neće odustati od Kyliana Mbappea i/ili Erlinga Haalanda

L'Équipe objavio da Kylian Mbappe već nakon prve godine ugovora razmišlja hoće li akitivirati klauzulu za produljenje ugovora

PSG slaže momčadi za iduću sezonu iako još nije objavljeno tko će biti novi trener, nova igračka križaljka slaže prema napucima sportskog direktora, Portugalca Luisa Camposa.

Campos je odlučio složiti novu momčad bez sujetnih zvijezda, Leo Messi i Neymar nalaze se na transfer-listi koliko god to čudno zvučalo.

Pred kraj sezone klupske čelnike šokirao je Kylian Mbappé, koji opet preispituje svoju budućnost u PSG-u.

L'Équipe je objavio da Mbappe već nakon prve godine ugovora razmišlja hoće li akitivirati klauzulu za produljenje ugovora za godinu dana.

Francuski list tvrdi da je Mbappe potpisao ugovor na dvije godine plus jedna godina, a ne na tri godine kao što je PSG objavio.

Najbolji napadač na svijetu nakon dvije godine ne mora produljiti ugovor, što znači da bi postao slobodan igrač na ljeto 2024. godine.

Prema tome, Mbappe iduće sezone ulazi u zadnju godinu ugovora što postaje dodatno opterećenje za PSG.

Dok Florentino Perez bude predsjednik, Real Madrid nikada neće odustati od Kyliana Mbappea i/ili Erlinga Haalanda, dvojica najboljih napadača na svijetu dovoljno su mladi da bi na vrhuncu karijera igrali u dresu Real Madrida.

Haaland je trenutačno spokojan jer igra za ponajbolji klub na svijetu, Mbappe je nezadovoljan jer u dresu PSG-a ne igra na najvišoj svjetskoj razini.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.