Kylian Mbappe: Vrijeme je za nove izazove, u PSG-u ili negdje drugdje!

Ponedjeljak, 20. svibnja 2019. 09:22 Napisao/la  SC
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

 

Kylian Mbappe uzburkao je duhove izjavom da bi nove izazove mogao potražiti negdje drugdje, mladi napadač PSG-a najtraženiji je igrač na svjetskom tržištu:

- Mislim da sam došao do prve ili druge prekretnice u životu. Možda je došlo vrijeme da preuzmem više odgovornosti, što bi se s velikim zadovoljstvom moglo dogoditi u PSG-u ili negdje drugdje na novom projektu. Iza mene je četvrta sezoa u francukoj ligi, prvu sam titulu prvaka osvojio s Monacom, a onda sam postao dio sasvim drugačijeg projekta u PSG-u, rekao je Mbappe.

Nakon njegove izjave živnulo je na nogometnoj burzi iako svega nekoliko klubova na svijetu ima takvu platežnu moć da može kupiti mladoga francuskog reprezentativca.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.