Kylian Mbappe trpi sve jači pritisak, navijači PSG-a počeli zviždati

Nedjelja, 15. kolovoza 2021. 17:31 Napisao/la  SC
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Dolaskom Lea Messija raste pritisak na Kyliana Mbappea.

Mladom napadaču navijači PSG-a zviždali su tijekom utakmice (4:2) protiv Stasbourga, kada je klub predstavio Messija i ostala pojačanja.

Nisu mu zviždali zato što je loše igrao nego zato što ne želi potpisati novi ugovor!

Mbappe je na početku priprema jasno rekao da neće ostati u Parizu duže nego što mu traje ugovor, koji ističe u lipnju iduće godine, nije tajna da Mbappe želi otići u Real Madrid.

PSG ne želi prodati najskupljega igrača na svijetu, Mbappe je izjavio da neće inzistirati na odlasku ako ga klub ne želi prodati ovog ljeta, želi korektno odigrati zadnju sezonu i otići kao slobodan igrač.

U međuvremenu je Messijev dolazak zakomplicirao život mladom napadaču, PSG sada ima momčad koja prema imenima izgleda nepobjedivo.

To što će ove sezone igrati s Messijem i Neymarom nije pokolebalo Mbappea, koji ustraje na odlasku.

Navijači su počeli fućkati, čelnici kluba stvaraju dodatni pritisak, sada su i novi igrači (Messi, S. Ramos...) počeli agitirati za njegov ostanak u Parizu.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez spremno čeka mig iz Pariza.

Madridski klub prvi put u novijoj povijesti nije potrošio ni centra tijekom ljetnog prijelaznog roka, prema neslužbenim informacijama, Real Madrid je akumulirao dovoljno novaca za najveći transfer svih vremena ako čelnici PSG-a izgube strpljenje i pristanu prodati Mbappea.

Mladi igrač za sada ne gubi strpljenje iako mu nije lako.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.