Kylian Mbappé službeno obavijestio PSG da neće produljiti ugovor

Ponedjeljak, 12. lipnja 2023. 23:33 Napisao/la  SC

The New York Times navodi da bi Kylian Mbappé mogao otići ovog ljeta, početna cijena iznosi 185 milijuna eura

Kylian Mbappé službeno obavijestio PSG da neće produljiti ugovor

Novi potres u PSG-u.

L'Equipe je obavio vijest da je Kylian Mbappé službeno obavijestio klub da neće produljiti ugovor koji istječe 30. lipnja 2024. godine!

To znači da Mbappe ulazi u zadnju godinu ugovora, u siječnju 2024. godine već može potpisati za novi klub i mirno sačekati kraj sezone da bi otišao bez odštete.

Treba podsjetiti da je Mbappe prošle godine kraj vlasnika Nassera Al-Khelaifija pozirao s dresom na kojemu je pisalo 2025.

Čini se da Mbappova odluka nije iznenadila čelnike PSG-a iako su Katarani pripremili još bolji novi ugovor, a prema sadašnjem Mbappe zarađuje najviše na kontinentu, oko 100 mil eura godišnje.

L'Equipe u članku ide dalje i tvrdi da je PSG ovog puta zauzeo čvrsti stav, ne želi da se ponovi prošlo ljeto, kada je Mbappe mogao slobodno otići prije nego što je potpisao novi dvogodišnji ugovor uz opciju 2+1.

Le Parisien se odmah nadovezao malo drugačije intoniranim teksom, navodeći da je Mbappova odluka izazvala bijes vlasnika kluba budući da je Florentino Perez prije nekoliko dana značajno istaknuo da bi Real Madrid uskoro mogao dovesti Mbappea:

- Ne ove, nego sljedeće godine, kazao je Perez.

The New York Times također navodi da bi Kylian Mbappé mogao otići već ovog ljeta budući da PSG ovog puta želi zaraditi, početna cijena iznosi 185 milijuna eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.