Kylian Mbappe: Da li je moguće da ostanem u PSG-u? Naravno da je moguće!

Ponedjeljak, 04. travnja 2022. 11:06 Napisao/la  SC

Podatak da je najskuplji igrač na svijetu slobodan za dva mjeseca izgleda kao pozivnica za "švedski stol" najbogatijim klubovima na svijetu

Kylian  Mbappe: Da li je moguće da ostanem u PSG-u? Naravno da je moguće!

 Kylian Mbappe postigao je dva pogotka u pobjedi PSG-a (5:1) protiv Lorienta.

Mbappe za razliku od većine suigrača stalno iskazuje potencijal najboljega i najskupljega napadača na svijetu, njegova cijena kreće se oko 160 mil. eura.

Podatak da je najskuplji igrač na svijetu slobodan za dva mjeseca izgleda kao pozivnica za "švedski stol" najbogatijim klubovima na svijetu među kojima prednjači Real Madrid.

Više od dvije godine traje javno koketiranje Mbappea i Real Madrida, mladi francuski napadač vješto izbjegava odgovore na pitanje gdje će iduće sezone igrati.

- Nisam donio odluku o svojoj budućnosti i to svi znaju. Razmišljam još uvijek šta da uradim, postoje neki novi elementi i parametri i vidjet ćemo. Da sam donio odluku sigurno bih je već objavio. Da li je moguće da ostanem u PSG-u? Naravno da jeste, kazao je Mbappe francuskim novinarima nakon utakmice.

S obzirom da je PSG bogatiji od Real Madrida, jasno da je sve moguće!

PSG je ponudio plaću oko 50 mil. eura godišnje i bonus za tzv. lojalnost u slučaju potpisa od 100 mil. eura čime bi Mbappe postao daleko najbolje plaćeni nogometaš u povijesti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.