Jerome Rothen: Jedino zadovoljstvo bilo je kada je Messi potpisao ugovor, sve ostalo je katastrofa!

Srijeda, 03. svibnja 2023. 10:43 Napisao/la  SC

Lionela Messija izlet u Saudijsku Arabiju stajat će 1,6 milijuna eura, koliko će izgubiti zbog dvotjedne suspenzije, što je basnoslovan iznos za svakog nogometaša osim vjerojatno za njega

Jerome Rothen: Jedino zadovoljstvo bilo je kada je Messi potpisao ugovor, sve ostalo je katastrofa!

Lionela Messija izlet u Saudijsku Arabiju stajat će 1,6 milijuna eura, koliko će izgubiti zbog dvotjedne suspenzije, što je basnoslovan iznos za svakog nogometaša osim vjerojatno za njega u ovom trenutku.

Messi neće trenirati s momčadi, neće biti u fokusu za naredne dvije prvenstvene utakmice, a sasvim sigurno iduće sezone neće biti dio PSG-ove momčadi.

Ugovor s klubom veže ga do kraja sezone, nakon svega što se događalo očito je da je Argentinac donio odluku, pitanje je samo u kojem će se smjeru njegova karijera razvijati, hoće li se vratiti u Barcelonu, što se u posljednje vrijeme često spominje, ili će i on poput Cristiana Ronalda sreću potražiti u Saudijskoj Arabiji.

Posljednja zbivanja oko Messija navukla su bijes mnogih bivših nogometaša PSG-a, jedan od njih je i Jerome Rothen.

- Netko će reći da je bilo veličanstveno imati Messija u PSG-u, ali on nikada nije dao ono što se od njega očekivalo. Jedino zadovoljstvo bio je dan kada je potpisao ugovor, sve ostalo bila je katastrofa. PSG je donio pravu odluku, ovaj potez će svima pokazati da nisu veći od kluba, rekao je Rothen.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.