Navijač Marseillea počeo štrajk glađu zbog Leonarda Balerdija!

Ponedjeljak, 13. ožujka 2023. 21:04 Napisao/la  SC

Od nedjelje je poznato da fanatičnost navijača Marseillea nema granice, Igor Tudor najbolje zna koliko je teško pridobiti njihovu naklonost

Navijač Marseillea počeo štrajk glađu zbog Leonarda Balerdija!

Da Igor Tudor radi u klubu koji ima fanatične navijače odavno je poznato, Marseille ima najodaniju skupinu navijača u Francuskoj, Tudor najbolje zna koliko je teško pridobiti njihovu naklonost, priznao je da zbog navijača nije spavao danima nakon što je postao trener.

Od nedjelje je poznato da fanatičnost navijača Marseillea nema granice!

Dan nakon remija Marseillea i Strabourga (2:2) na Veledromeu, ispred klupskih prostorija pojavio se jedan navijač s nevjerojatnim ultimatumom: počeo je štrajk glađu zbog Leonarda Balerdija, koji je dobio crveni karton u utakmici protiv Strasbourga:

- Neću prestati dok Balerdi ne ode! Ne radim ništa loše, samo prenosim svoju poruku građanima Marseillea bez ijedne psovke i vrijeđanja. Balerdi više ne bi trebao igrati za Marseille. Želim prave igrače u Marseilleu, objasnio je navijač.

Marseille je primio dva pogotka u dvije minute i remizirao (2:2) kod kuće protiv Strasbourga iako je poveo 2:0 s igračem manje, sat vremena Marseille je igrao bez Leonarda Balerdija, Argentinac je isključen jer je kao zadnji igrač srušio Habiba Dialla u 29. minuti.

- Mislim da je danas presudio crveni karton. Sudac je pogriješio, za mene to nije bilo isključenje. Kao bivši igrač znam razliku između kontakta i guranja. Samo ga je dotaknuo i sudac nije mogao uočiti nešto više, kazao je Igor Tudor.

Kako je počeo štrajk glađu možete vidjeti  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.