Igor Tudor: Svi smo strašno razočarani, već smo se vidjeli u polufinalu

Četvrtak, 02. ožujka 2023. 09:14 Napisao/la  SC
Igor Tudor: Svi smo strašno razočarani, već smo se vidjeli u polufinalu

Igor Tudor doživio je najteži poraz otkada sjedi na klupu Marseillea, koji je iz kupa ispao od drugoligaša Annecyja odmah nakon što je eliminirao PSG.

Marseille je uspio izjednačiti (2:2) u 96. minuti (Mughe), ali je drugoligaš bio bolji u izvođenju jedanaesteraca:

- Ne mislim da su moji igrači podcijenili protivnika. Annecy je odigrao sjajnu utakmicu, neočekivano za momčad iz druge lige. S naše strane, sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Imali smo i stative i šanse i promašeni penal... Baš nas nije išlo u napadu. Ali nedopustivo je da primimo dva gola na svom terenu od drugoligaša. Branili su se zubima i noktima, dali su sve od sebe i prošli su dalje. Sve naše mane izašle su na vidjelo. Naravno da smo očekivali prolaz, silno smo razočarani. Jasno je da nismo bili dobri, da smo previše griješili. Ha, kad te izbaci drugoligaš... Svi smo strašno razočarani. Već smo se vidjeli u polufinalu, nakon što smo izbacili tako jake protivnike, i onda se dogodi ovo. Jako nam je žao, kazao je Tudor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.