Igor Tudor pred utakmicom sezone, večeras se igra derbi francuskog prvenstva

Nedjelja, 26. veljače 2023. 11:30 Napisao/la  SC
Igor Tudor pred utakmicom sezone, večeras se igra derbi francuskog prvenstva

U nedjelju navečer (20.45) na Velodromeu se igra derbi 25. kola, Marseille igra protiv PSG-a.

Za momčad Igora Tudora utakmica je presudna u borbi za titulu prvaka, Marseille u najgorem slučaju ne smije izgubiti ako želi zadržati priključak:

- Nema momčadi koja je favorit protiv PSG-a. Zato je pritisak na njima, s takvom ekipom trebali bi pobijediti u svim utakmicama. Mi smo puni samopouzdanja, želimo kod kuće ostvariti dobar rezultat. Hrabriji smo kada igramo s protivnicima više razine, fokusirani smo na sebe i svoje ciljeve. Nadam se da ćemo pobijediti, moramo ostati svoji. Možemo biti ponosni na ono što smo dosad ostvarili. Igrači su shvatili da nam ovakav način rada donosi uspjeh, zbog toga smo prava ekipa. Svakodnevno razgovaramo o tome, svaki trening mora biti poput borbe. Na početku je bilo teško, a sada samo rastemo. Neću promijeniti svoj način rada sve do posljednjeg zvižduka francuskog prvenstva u lipnju jer vidim da smo na dobrom putu, kazao je Igor Tudor u najavi utakmice.

Marseille je pobijedio (2:1) PSG u zadnjoj utakmici, Tudor je početkom veljače u kupu ostvario jednu od najvećih pobjeda na klupi Marseillea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.