Igor Tudor imenom i prezimenom prozvao krivca za dva izgubljena boda

Ponedjeljak, 13. ožujka 2023. 13:46 Napisao/la  SC
Igor Tudor imenom i prezimenom prozvao krivca za dva izgubljena boda

Marseille je kod kuće odigrao neodlučeno (2:2) protiv Strasbourga, od 29. minute momčad Igora Tudora igrala je bez isključenog Balerdija:

- Prava je šteta izgubljena dva boda. Vodili smo 2:0, svi smo mislili na dobivamo utakmicu. Ovo je veliko razočaranje za sve. Moji igrači su bili tužni u svlačionici, no treba prihvatiti ovaj remi i ići dalje. Za mene je utakmicu odlučio gospodin Jeremie Pignard. Dao je nepostojeći crveni karton Balerdiju i od tada nam je bilo jako teško igrati. Ovo je već druga utakmica da smo oštećeni, u prošlom kolu na gostovanju kod Rennesa nije sviran čisti penal na Alexisu Sanchezu. Moram pohvaliti protivnika, Strasbourg je bio impresivan fizički. Nisu se predavali kod 2:0 i svaka im čast, kazao je trener Marseillea.

Tudor nije odustao od borbe za titulu prvaka:

- Prvenstvo dolazi u završnu fazu i sve je teže igrati protiv momčadi koje se bore za opstanak. Svima trebaju bodovi, bit će zanimljivo do samoga kraja. Na nama je da poboljšamo igru kako bismo pobijedili u sljedećim utakmicama, zaključio je Tudor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.