Francuski mediji pronašli Neymaru klub koji ga može plaćati

Nedjelja, 13. kolovoza 2023. 07:57 Napisao/la  SC
Neymar
Neymar

Neymar odlazi u Saudijsku Arabiju!

Francuski mediji Brazilca su poslali u Al Hilal, u jedan od rijetkih klubova na svijetu koji bez problema može podnijeti plaću brazilske zvijezde.

Neymar nije bio u rosteru za prvu utakmicu PSG-a ove sezone, momčad Luisa Enriquea izgledala je jalovo u utakmici bez golova iako novi trener na popisu napadača ima dvojicu ponajboljih na svijetu: Neymara i Mbappea.

Što se tiče Neymara, Brazilac prošle sezone dugo nije igrao zbog ozljede, zbog ponašanja pao je u nemilost klupskih ultrasa koji ga otvoreno tjeraju iz Pariza, čak su mu opkolili kuću provocirajući fizički sukob.

Neymar je već htio otići, ali u Europi nema kluba koji želi plaćati kao PSG, Neymar godišnje zarađuje više od 30 mil. eura neto samo od početne plaće, s bonusima i ostalim ugovorima plaća se barem udvostručuje.

S druge strane Al Hilal je ovog ljeta doveo nekoliko poznatih imena (Kalidou Koulibaly, Ruben Neves, Sergej Milinković-Savić, Malcom), ali nedostaje glavna zvijezda kakve imaju Al Nassr (Ronaldo) ili Al Ittihad (Benzema).

Tablice omogućuje Sofascore