Francuski mediji pronašli Neymaru klub koji ga može plaćati

Nedjelja, 13. kolovoza 2023. 07:57 Napisao/la  SC
Neymar
Neymar

Neymar odlazi u Saudijsku Arabiju!

Francuski mediji Brazilca su poslali u Al Hilal, u jedan od rijetkih klubova na svijetu koji bez problema može podnijeti plaću brazilske zvijezde.

Neymar nije bio u rosteru za prvu utakmicu PSG-a ove sezone, momčad Luisa Enriquea izgledala je jalovo u utakmici bez golova iako novi trener na popisu napadača ima dvojicu ponajboljih na svijetu: Neymara i Mbappea.

Što se tiče Neymara, Brazilac prošle sezone dugo nije igrao zbog ozljede, zbog ponašanja pao je u nemilost klupskih ultrasa koji ga otvoreno tjeraju iz Pariza, čak su mu opkolili kuću provocirajući fizički sukob.

Neymar je već htio otići, ali u Europi nema kluba koji želi plaćati kao PSG, Neymar godišnje zarađuje više od 30 mil. eura neto samo od početne plaće, s bonusima i ostalim ugovorima plaća se barem udvostručuje.

S druge strane Al Hilal je ovog ljeta doveo nekoliko poznatih imena (Kalidou Koulibaly, Ruben Neves, Sergej Milinković-Savić, Malcom), ali nedostaje glavna zvijezda kakve imaju Al Nassr (Ronaldo) ili Al Ittihad (Benzema).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.