Silvio Berlusconi potvrdio: Prodao sam Zlatana Ibrahimovića i Thiaga Silvu u PSG

Četvrtak, 12. srpnja 2012. 19:02 Napisao/la  SC

- Da, prodao sam Ibrahimovića i Silvu u PSG. Uštedjet ćemo 150 milijuna eura u dvije godine, izjavio je Silvio Berlusconi za talijanske medije

Prema pisanju francuskih medija Zlatan Ibrahimović, napadač Milana, prihvatio je ponudu PSG-a. L'Equipe tvrdi da je Milan prihvatio ponudu francuskog prvoligaša, a menadžer švedskog napadača nalazi se u Parizu gdje je dogovarao osobne uvjete napadača. Njegovim stopama krenut će i Thiago Silvu, a sve je potvrdio Silvio Berlusconi, vlasnik Milana.

- Da, prodao sam Ibrahimovića i Silvu u PSG. Uštedjet ćemo 150 milijuna eura u dvije godine, izjavio je Berlusconi za talijanske medije, a Milan će za dva transfera inkasirati 65 milijuna eura .

Ibrahimović je u Milanu zarađivao 12 milijuna eura po sezoni, u PSG-u bi navodno trebao dobiti 14 milijuna eura. PSG je tako pokazao namjeru da krene u osvajanje nogometne Europe, pitanje je samo tko će biti iduće pojačanje. Možda Luka Modrić?

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.