Mama, idem u rat! Fayze Lamari obavila nekoliko telefonskih razgovora s Nasserom al Khelaifijem

Srijeda, 14. lipnja 2023. 14:49 Napisao/la  SC

Mbappeovo pismo objavljeno u medijima prije nego što je stiglo u klub, igrač nije bio dužan u pisanom obliku odbiti mogućnost produljenja ugovora

Fayze Lamari  i Kylian Mbappe
Fayze Lamari i Kylian Mbappe

Fayze Lamari već je obavila nekoliko telefonskih razgovora s Nasserom al Khelaifijem, Marca donosi vijest da su vlasnik PSG-a i majka Kyliana Mbappea zadnji put razgovarali u utorak navečer!

Nakon što je Mbappe napisao klubu pismo kojega je L'Équipe objavio prije nešto što je stiglo u PSG, promijenili su odnosi između čelnika kluba i francuske zvijezde.

Mbappe je u talijanskim medijima pokušao kupiti navijače izjavom da nigdje ne ide do isteka ugovora, razgovarao je sa sportskim direktorom Luisom Camposom, ali njihovi su odnosi zahlađeni.

Campos nema obzira ni prema kome kada je u pitanju klupski interes, čini se da u klupskom uredu sve više prevladava stav da bi rastanak bio najbolje rješenje za obje strane, Mbappe sve više kvari ozračje oko kluba.

Nasser al Khelaifi posebno je ljut zbog toga što Mbappeovo pismo objavljeno u medijima prije nego što je stiglo u klub, Mbappe je počeo igrati perfidnu igru budući da nije bio dužan u pisanom obliku odbiti mogućnost produljenja ugovora.

Bio je dovoljan samo jedan telefonski poziv!

PSG ima na raspolaganju dvije opcije.

Prva je da proda Mbappea ovog ljeta ako misli zaraditi na transferu, jer Mbappe već u siječnju 2024. godine može potpisati za novi klub.

Ako Mbappe iskreno želi igrati za PSG do isteka ugovora, druga opcija je da Mbappe i PSG potpišu novi ugovor prema kojemu će za fiksnu odštetu otići na kraju sezone 23/24.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.