DIMITRI PAYET

Opisao odnos s Tudorom

Petak, 14. listopada 2022. 20:47 Napisao/la  SC

Naš je trener daleko od nekog luđaka

Tudor i Payet
Tudor i Payet

Dimitri Payet prvi put je javno progovorio o odnosu s Igorom Tudorom:

- Naravno da je bilo teško ispočetka, ali ne tako da bi se reklo da mi nismo dobri. Ovako, možete reći što god hoćete. Da on ima stroge metode, da je sirov, da neka malo pretjera... Ali, to je trener, a naš je trener daleko od nekog luđaka. Ako pobjeđuješ utakmice, igrat ćeš i sljedeću. Naš trener nije lud, a neke su stvari više do mene samoga. Naš je odnos baziran na nekim drugim principima. Bielsa je bio vrlo udaljen od igrača ali sam ga volio jer smo pod njim igrali nevjerojatan nogomet. Sampaoli nam je bio bliži. A Tudorov stil je više talijanski, više Juventusov. On je Hrvat, malo je teži, a ima i svoje metode koje rade. Svatko može imati svoje ideje, ali kada pobjeđuje s njima, tad ga i momčad cijeni, rekao je kapetan i najbolji igrač Marseillea.

Tudorove metode nisu na početku priprema dobro sjele igračima, ali su pozitivni rezuttati brzo sve probleme u odnosima gurnuli pod tepih.

Marseille jako dobro igra u prvenstvu i Ligi prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.