Diddier Deschamps govorio o statusu Benjamina Mendyja

Četvrtak, 24. kolovoza 2023. 16:37 Napisao/la  SC
Benjamin Mendy
Benjamin Mendy

Benjamin Mendy proživio je traumatično razdoblje, bezmalo tri godine trajao je sudski proces na kraju kojega je bivši igrač Manchester Cityja oslobođen svih optužbi za silovanja.

Osim što je preživio medijski linč po čemu su engleski tabloidi postali najpoznatiji na svijetu, Mendyjeva karijera prekinuta je u razdoblju kada je počeo igrati najbolji nogomet u životu u trenutačno najboljem klubu na svijetu.

Odmah nakon što je oslobođen optužbi pobjegao je iz Engleske, postao je igrač Loirenta u dresu kojega će se pokušati vratiti na razinu zbog koje postao francuski reprezentativac:

- Od trenutka kada je sud rekao da nije krivac ne vidim razlog zbog kojega ne bi ponovo bio na listi igrača koji mogu dobiti poziv u reprezentaciju. Njegov povratak sada nije tema, jer je bio dugo bez kluba, ali nije nemoguće da se to dogodi ako zasluži, rekao je izbornik Diddier Deschamps.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.