Dejan Lovren kažnjen s dvije utakmice zabrane nastupa

Petak, 13. siječnja 2012. 14:19 Napisao  Marko Babić

Iako se Lovren ispričao nakon utakmice, hrvatski reprezentativac naknadno je kažnjen i neće moći igrati protiv Vendeea (22. siječnja) i Dijona (28. siječnja)

Disciplinska komisija Francuske nogometne lige kaznila je Dejana Lovrena, braniča Lyona s dvije utakmice zabrane nastupa. Hrvatski reprezentativac je 21. prosinca u utakmici protiv Valenciennesa udario šakom u vrat Davida Ducourtiouxa. Lovren je zapravo uzvratio braniču Valenciennesa koji ga je nagazio, a glavni sudac utakmice nije vidio taj incident.

Iako se Lovren ispričao nakon utakmice, hrvatski reprezentativac naknadno je kažnjen i neće moći igrati u francuskom kupu protiv četvrtoligaša Vendeea (22. siječnja), a preskočit će i ogled prvenstveni ogled protiv Dijona 28. siječnja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.