Christophe Galtier: Najvažnije je da se Neymar dogovorio s Kylianom

Utorak, 30. kolovoza 2022. 12:35 Napisao/la  SC
Christophe Galtier: Najvažnije je da se Neymar dogovorio s Kylianom

Odnosi između Neymara i Mbappea glavna su nogometna tema u francuskim medijima.

Neymar je u utakmici protiv Monaca izudio kazneni udarac, Brazilac nije poštivao nepisano pravio da igrač koji iznudi prekršaj ne izvodi penal, Neymar je preuzeo odgovornost i postigao pogodak.

Budući da Mbappe također izvodi kaznene udarce, Mbappe i Neymar ove sezone jednom su se ružno sukobili oko toga tko će izvesti penal.

Mbappe je silom uzeo loptu, nije bio precizan...

Ovog puta Neymar i Mbappe brzo su se dogovorili tko će biti izvođač, Mbappe je poštovao Brazilčevu odluku:

- Hijerarhija je jasno uspostavljena, Kylian je prvi, Neymar drugi izvođač penala. Stvarnost je drugačija, vidio sam da su se dogovorili, Neymar je donio odluku da izvede penal nakon razgovora s Kylianom. Cijenim Kylianov stav, čestitao je Neymaru, koji mu se zahvalio. Oni su sjajni igrači, njima je prepuštena odluka koju donose na temelju toga kako se osjećaju. Najvažnije je da se Neymar dogovorio s Kylianom, koji mu je čestitao, kazao je trener PSG-a Christophe Galtier.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.