Zinedine Zidane očigledno otpisao Garetha Balea u dogovoru s Florentinom Perezom

Nedjelja, 12. svibnja 2019. 12:38 Napisao/la  SC
Gareth Bale (R. Madrid)
Gareth Bale (R. Madrid)

 

Zinedine Zidane otpisao je Garetha Balea, svojedobno najsuplji igrač na svijetu nije u rosteru Real Madrida za zadnju utakmicu sezone protiv Real Sociedada.

Zidaneova odluka nije iznenađenje, Bale nije bio ni u rosteru zadnje utakmice.

- Sramota je da Bale ne igra! Kako da nakon ovoga ostane u Real Madridu?! Pitajte trenera je li njegova odluka jasna poruka uoči ljetnog prijelaznog roka, kazao je Baleov agent Jonathan Barnett.

Bale ima ugovor do 2022. godine, Real Madrid svojedobno ga je platio 97 mil. eura!

Kod Julena Lopeteguija i Santiaga Solarija nije dobro igrao, ali je itekako dobro igrao u prvom mandatu Zinedinea Zidanea.

Međutim, otkada se Zidane u ožujku vratio, Bale je govorom tijela na terenu iritantno pokazivao da nije zadovoljan u Madridu.

Takvo ponašanje uvjetovalo je klupsku reakciju, Zidane nikada ne bi donio ovakvu odluku da iza njega ne stoji predsjednik Florentino Perez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.