REAL MADRID Nema kemije između igrača i trenera koji su triput osvojili Ligu prvaka

Petak, 20. rujna 2019. 13:01 Napisao/la  SC

Utakmica protiv Seville možda privremeno sakrije slabosti iako je u Parizu postalo očigledno da Zidaneov povratak nije vratio sjaj u očima igrača

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

 

Poraz od PSG-a u Parizu razotkrio je sve slabosti Real Madrida!

Iako je PSG igrao bez trojice najboljih napadača (Neymar, Cavani, Mbappe) od kojih su dvojica najskuplji igrači na svijetu (Neymar, Mbappe), Real Madrid doživio je u Ligi prvaka uvjerljiv poraz (0:3) koji je potvrdio da je Zinedine Zidane izgubio magični dodir.

Zidane se vratio na klupu prije šest mjeseci, kada su se potrošili odnosi igrača i dvojice trenera koji su naslijedili Zidanea (Julen Lopetegui, Santiago Solari) na kraju sezone 2017/18.

S današnje perspektive čini se da su se potrošili igrači, a ne treneri.

Zidane je povratku inzistirao na dovođenju zvučnih pojačanja koji će promijeniti krvu sliku momčadi, Real Madrid potrošio je ljetos 303 mil. eura na pojačanja od kojih samo Eden Hazard ima status istinskog pojačanja.

Paul Pogba nije došao jer je bio preskup, Zidane nije umjesto Pogbe želio Christiana Eriksena ili Donnyja van de Beeka.

Ostao je na šest veznjaka koje je vodio u prvom mandatu, u klubu su ostali Isco i James Rodriguez koji su na početku prijelaznog roka bili na transfer-listi.

Na početku sezone igra je slabija od rezultata, u četiri kola LaLige Real Madrid ostvario je dvije pobjede i dva neodlučena rezultata.

U nedjelju Real Madrid igra u Sevilli, utakmica protiv trenutačno vodeće momčadi možda privremeno sakrije slabosti iako je u Parizu postalo očigledno da Zidaneov povratak nije vratio sjaj u očima igrača.

Nema više kemije između igrača i trenera koji su triput zaredom osvojili Ligu prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.