ZINEDINE ZIDANE Mislim da Bale opet može biti naš ključni igrač, samo o tome razmišljam

Petak, 22. studenog 2019. 17:30 Napisao/la  SC
Bale i Zidane
Bale i Zidane

 

Zinedine Zidane progovorio je o statusu Garetha Balea, koji se slikao iza velške zastave na kojoj su posali njegovi prioriteti: Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom.

- Kad se Bale vratio, razgovarao sam s njim baš kao što sam razgovarao sa svim igračima. Razgovarali smo o stvarima na terenu, a ne o stvarima van terena. Dobro se osjeća, trenirao je normalno. Mislim da je prevelika buka napravljena oko Baleove geste, ali mi se morao usredotočiti na nogomet. Ne zanima me što se događa i govori izvan kluba, kazao je Zidane.

Trener Real Madrida nada se da navijači neće reagirati negativno:

- Kad pogledate što je Bale učinio za ovo vrijeme koliko je ovdje, navijči moraju biti za njega. Ljudi koji stvarno poštuju Real Madrid moraju biti uz Balea. Mislim da Bale opet može biti naš ključni igrač, samo o tome razmišljam. Računam na Balea, to nije ništa novo, tvrdi Zidane.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.