Zinedine Zidane doživio najteži poraz, momčad izgleda potrošeno kao da je kraj sezone

Subota, 27. srpnja 2019. 17:32 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane doživio je najteži poraz na klupi Real Madrida.

Olakšavajuća okolnost je da je izgubio 3:7 u pripremnoj utakmici, otežavajuća okolnost je da je izgubio od gradskog rivala Aletica.

- Sezona će biti dobra, uvjeren sam u to. Ne možemo biti zadovoljni današnjom utakmicom, ali uvjeren sam da imam momčad koja se može natjecati na najvišem nivou. Ne brine me ovakav poraz, ali boli! Dogodilo se i ne možemo to zanijekati. Vrlo loše smo počeli, nakon samo osam minuta gubili smo 0:2 i nije bilo naznaka da ćemo nešto pokušati promijeniti. Nedostajalo nam je svega, prije svega intenzitet koji je potreban na ovoj razini igre. Bili su bolji u svemu i nema se više što reći, kazao je Zidane.

Koliko god se Zidane tješio činjenica je da je utakmica protiv Atletica podsjetila na apatično stanje u momčadi prošle sezone.

Zidane govori o intezitetu, što u praksi znači da su glavni igrači protiv Atletica izgledali mentalno i fizički potrošeno kao da je kraj sezone.

Otada je dovedeno samo jedno istinsko pojačanje (Hazard).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.