IVAN RAKITIĆ Volio bih da Bartomeu ili Abidal demantiraju sve te natpise

Utorak, 19. svibnja 2020. 09:03 Napisao/la  SC

Hrvatski reprezentativac već godinu dana u medijima praktično svakog dana odlazi iz Barcelone

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić u svakom javnom istupu govori naslične načine o istom.

Hrvatski reprezentativac već godinu dana u medijima praktično svakog dana odlazi iz Barcelone u kojoj je izgubio status prvotimca otkada je došao Frenkie de Jong.

Rakitić se spominje u svakoj eventualnoj razmjeni igrača s Juventusom ili PSG-om, najviše se povezuje s bivšim klubom Sevillom iako stalno ponavlja da ne ide nigdje iz Barcelone.

Zanimljivo je da se ni jedan čelnik Barcelone nikada nije javno oglasio o njegovu statusu:

- Možda Bartomeu prati ovaj intervju. Još uvijek nije kasno da me nazove. Može me nazvati sutra da popričamo. Dosta toga se piše o meni, ali sam navikao jer to nije ništa novo. Volio bih da predsjednik ili Abidal izađu u javnost i demantiraju sve te natpise. Uopće nisam ljut, sa mnom se može razgovarati uvijek o svemu. Sretan sam što sam u Barceloni, rekao je Rakitić za Cadenu SER.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.