ZAPLAKAO PRED PUBLIKOM Ivan Rakitić nije izdržao kada se prisjetio Reyesa

Srijeda, 04. prosinca 2019. 12:30 Napisao/la  SC

Da mogu birati dres, odabrao bih onaj Seville. Ispunjava me ponosom i radošću. San bi bio ponovno nositi dres Seville u nekom trenutku u budućnosti, naglasio je Rakitić

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

 

Ivan Rakitić slomio se pred u publikom, kada je na svečanosti u Sevilli primio nagradu Premios DEX televizije El Desmarque.

Rakitić je zaplakao kada se prisjetio poginulog suigrača Joséa Antonija Reyesa, obitelj kojega je sjedila u publici.

- Težak je trenutak stajati ovdje pred Joséovom obitelji, rekao je Rakitić prije nego što je zastao u spomeni na Reyesa, koji je poginuo u lipnju ove godine na autocesti kraj Seville.

Reyes je posthumno nagrađen.

Rakitić se u Sevillu vratio kao nogometaš Barcelone u kojoj proživljava najteže trenutke u karijeri.

- Kad su mi rekli da ću primiti ovu nagradu, bio sam ponosan. Došao sam kao mladić u Sevillu, dobio svu ljubav tamošnjih ljudi, upoznao ženu, obitelj...Ovo nije nagrada za zabijanje golova i osvajanje naslova, nego zbog vrijednosti koje sam želio prenijeti suigračima. Želim posvetiti ovu nagradu supruzi i obitelji. Nagrada će imati jako, jako posebno mjesto u mojoj kući, kazao je Rakitić.

U Sevilli je od 2011. do 2014. u 149 nastupa zabio 32 gola i postao kapetan, na potanje o mogućem povratku kazao je sljedeće:

- Svi znaju ljubav koju osjećam prema gradu i klubu. Odavde sam otišao u Barcelonu i presretan sam što je tako ispalo. A za to je zaslužan i moj prijatelj Monchi. Ako dođe vrijeme za razgovore o tome, svi znaju da bih bio oduševljen da se to dogodi. Da mogu birati dres, odabrao bih onaj Seville. Ispunjava me ponosom i radošću. San bi bio ponovno nositi dres Seville u nekom trenutku u budućnosti, naglasio je Rakitić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.