Kylian Mbappe: Zamorno je stalno ponavljati isto, odlučio sam otići

Srijeda, 06. listopada 2021. 10:59 Napisao/la  SC

Možda se izvana čini čudnim, ali iznutra znamo kako stvari stoje! Izuzetno poštujem Neymara kao igrača i kao osobu, kaže mladi napadač

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Kylian Mbappe oglasio se u jeku medijske kampanje o njegovu odlasku iz PSG-a.

Više od tri mjeseca španjolski mediji svakodnevno vrše pritisak na mladoga igrača, koji ne krije želju da jednog dana zaigra u Real Madridu.

Mbappe od 1. siječnja može potpisati ugovor s novim klubom, pojavila se spekulacija da će već iza Nove godine postati igrač Real Madrida:

- Naučio sam jednu stvar, jučerašnja istina danas ne vrijedi. Htio sam otići na ljeto! Ne želim dosađivati ljudima, zamorno je stalno ponavljati isto. Već sam rekao da nikada ne znaš što se može dogoditi u nogometu. Prije šest mjeseci nisam znao da ću otići, odlučio sam otići na ljeto i otada me nisu u klubu kontaktirali u vezi produljenja ugovora, kazao je Mbappe.

Dolaskom Lea Messija pariška momčad stekla je najbolji napad na svijetu, dvojica najskupljih napadača na svijetu, Neymar i Mbappe, dobili su suigrača kojega mnogi smatraju najboljim na svijetu:

- Vrlo je lako igrati s Messijem, zaista! On stvarno razumije nogomet, uvijek zna što treba učiniti! Ako mora proći kraj svih i zabiti gol, to će učiniti. Ako mora odigrati jednim dodirom, to će učiniti. Jedan je od najboljih, ako ne i najbolji na svijetu, kaže Mbappe.

Prije nekoliko dana društvenim mrežama kolala je snimka na kojoj Mbappe na klupi uvredljivo govoro o Neymaru, što je većina protumačila kao raskol u svlačionici:

- Trebao sam više razmišljati što činim, ali ne žalim. Možda se izvana čini čudnim, ali iznutra znamo kako stvari stoje. Izuzetno poštujem Neymara kao igrača i kao osobu. Sada ima puno kamera na terenu, ali ovo je nogomet i nemamo problema, naglašava Mbappe.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.