Xavi: Nama suci nikada nisu pomogli, ne volim pobjeđivati na prevaru

Srijeda, 01. ožujka 2023. 14:40 Napisao/la  SC
Xavi
Xavi

Uoči El Clasica u kupu koji se igra u četvrtak (21) u Madridu, trener Barcelone morao je odgovarati na neugodna pitanja o klupskom skandalu.

Objavljeni su dokumenti koji su krunski dokaz u istrazi protiv Barcelone, koja je petnaestak godina plaćala čelnika sudačke organizacije:

- Slučaj Negreira? Nama suci nikada nisu pomogli. To je moj osjećaj. Ne volim pobjeđivati na prevaru, rekao je Xavi.

- Znamo da je Real Madrid izuzetno težak rivak. Ove dvije utakmice bit će potpuno drugačije u odnosu na LaLigu ili Europsku ligu. Idemo pobijediti i pokazati tko smo. Dat ćemo sve od sebe da osvojimo i ovaj trofej. Real je favorit za osvajanje trofeja. Oni su ipak još uvijek prvaci LaLige i Lige prvaka. To što smo mi uzeli Superkup nema nikakve veze. Uvijek sam uzbuđen kada idem na Santiago Bernabeu. Kao navijaču Barcelone ovaj meč me motivira više nego bilo koji drugi. Pobijediti u Madridu je fenomenalan osjećaj, kazao je Xavi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.