USAIN BALE

Moj prijatelj Theo Walcott je brži od mene!

Utorak, 03. rujna 2013. 18:36 Napisao/la  SC

Bale je u dobi od 14 godina  trčao 11,4 sekundi na 100 metara

Gareth Bale dobio je novi nadimak po dolasku u Madrid. Usain Bale! Aluzija na najbržeg čovjeka na svijetu ima uporište u iznimnim tjelesnim predispozicijama najskupljeg nogometaša na svijetu. Bale je u dobi od 14 godina  trčao 11,4 sekundi na 100 metara!

- Mogao se okrenuti atletici, ragbiju ili hokeju, ali se po njegovoj glavi motao se samo nogomet, prisjetio se Gwyn Morris, Baleov učitelj tjelesnog odgoja u srednjoj školi.

- Nikada nisam posebno trenirao sprint, niti sam radio s atletskim trenerima. To dolazi samo od sebe, jednostavno pokušavam trčati najbrže što mogu. Ne znam koliko bih danas trčao na 100 metara, ali sam siguran da bih bio brži nego u srednjoj školi, kaže Bale.

Gareth Bale ne misli da je najbrži nogometaš na svijetu:

- Ni slučajno! Primjerice, moj prijatelj Theo Walcott je brži od mene, kaže Bale

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.