Trener Real Madrida Carlo Ancelotti uopće nije zainteresiran za Zlatana Ibrahimovića

Četvrtak, 18. srpnja 2013. 16:39 Napisao/la  SC

Dolaskom Edinsona Cavanija u PSG, Ibrahimović je postao tehnološki višak i odmah se pojavila neslužbena vijest da odlazi u Real Madrid.

Prema pisanju Marce, Carlo Ancelotti uopće nije zainteresiran za Zlatan Ibrahimovića! Mino Raiola, Ibrahimovićev menadžer, boravio je Madridu da ispita detalje izvjesne mogućnost da Ibrahimović i Ancelotti nakon PSG-a nastave suradnju u Real Madridu.

 

Dolaskom Edinsona Cavanija u PSG, Ibrahimović je postao tehnološki višak i odmah se pojavila neslužbena vijest da odlazi u Real Madrid. Međutim, talijanski stručnjak rekao je čelnicima Real Madrida da je zadovoljan s napadačima koje ima na raspolaganju uz Ronalda. Benzema, Morata i Jese sasvim su dovoljni za Ancelottijeve planove čak i ako Higuian ode.  

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.