Trener Barcelone Xavi Hernandez se ispričao djevojci koju je Dani Alves silovao

Ponedjeljak, 23. siječnja 2023. 15:17 Napisao/la  SC
Xavi Hernandez
Xavi Hernandez

Xavi Hernandez, trener Barcelone, ispričao se djevojci koju je silovao Dani Alves, njegov nekadašnji suigrač iz Barcelone.

Nokon što je Alves uhićen Xavi je javno dao podršku svom bivšem suigraču, rekavši kako je strašno kroz što mora prolaziti.

No, budući da je najtrofejniji nogometaš svijeta promijenio prvotni iskaz u kojem je tvrdio da djevojku nikad nije vidio, Xavi je na konferenciji za novinare sam zatražio dati izjavu o tom slučaju.

- Moje riječi nisu najbolje protumačene. Nisam najbolje ni rekao ono što sam mislio. Svako nasilje mora biti kažnjeno i osuđeno bez obzira je li to napravio Dani Alves ili bilo tko drugi. Ispričavam se žrtvi i svim žrtvama takvog nasilja. Razumijem kritike i ispričavam se. Osjećam se loše zbog Danija jer nisam znao da je sposoban napraviti nešto takvo. to me iznenadilo i šokiralo. Loše se osjećam zbog svega jer znam da je moj glas važan jer predstavljam veliki klub poput Barcelone, rekao je Xavi.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.