Tottenham zatražio od Balea da se vrati u London, Levy još uvijek nije izvukao zadnji euro

Utorak, 27. kolovoza 2013. 12:34 Napisao/la  SC

Real Madrid je očekivao je da će Balea službeno predstaviti u utorak, Levy je pokvario planove

Daniel Levy još uvijek nije rekao završnu riječ u sapunici o Garethu Baleu! Predsjednik Tottenhama  naredio je Baleu da se vrati u London iz Marbelle, gdje se velški reprezentativac dva dana odmara dok čeka da transfer stoljeća bude službeno obznanjen. U srijedu su Tottenham i Real Madrid dogovorili detalje najvećeg transfera u povijesti nogometa, Bale je procijenjen na nešto manje od 100 mil. eura.

 

Na stadionu Santiago Bernabeo već su podignuli pozornicu i pripremili spektakularno predstavljanje, Bale je doputovao u Španjolsku, sve je spremno osim…

 

Levy smatra da se Real Madrid ponaša bahato, jer Bale još uvijek nije njihov igrač. Totenham je objavio da postoji još jedna ponuda za Balea, u javnosti je neslužbeno puštena informacija da se javio Manchester United.

 

Real Madrid očekivao je da će Balea službeno predstaviti u utorak, Levy je pokvario planove. Još uvijek nije izvukao zadnji euro…

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.