TKO JE SLJEDEĆI TRENER?

Zidanova sudbina ovisi o volji Ronalda i Ramosa

Utorak, 05. siječnja 2016. 12:31 Napisao/la  SC

Perez je razgovarao s Ramosom nakon remija s Valencijom. Ne treba sumnjati u ishod razgovora... 


Marca je objavila javnu tajnu! Treneru Real Madrida Rafi Benitezu presudili su Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos davno prije nego što je odigrana utakmice na Mestalli. Naravno da rezultat 2:2 s igračem manje (Kovačić isključen) u utakmici protiv Valencije, jedne od najboljih španjolskih momčadi, ne može biti razlog smjene. Utakmica je mogla samo biti povod, Marca piše da je predsjednik Florentino Perez razgovarao sa Ramosom odmah nakon remija s Valencijom. Ne treba sumnjati u ishod razgovora, posebice nakon što je Benitez nedavno kritizirao Ramosa.

Cristiano Ronaldo je druga priča istoga sadržaja. Najbolji igrač Real Madrida od prvoga dana iskazuje netrpeljivost prema Benitezu, bilo je pitanje trenutka kada će Perez morati birati između nezadovoljnog Ronalda i zdvojnog Beniteza. Odabir nije bi težak.

Navodi Marca još nekoliko nezadovoljnih igrača (James Rodriguez, Benzema, Isco, Jese...), koji su prešutno podržavali promjenu na klupi. Međutim, njihove su uloge marginalne. Poznato je da svlačionicom vladaju Ronaldo i Ramos, koji su smijenili Mourinha, Ancelottija i Beniteza... Tko je sljedeći?

Zinedine Zidane navodno je u svlačionici dočekan kao što dolikuje jednom od najboljih igrača kluba svih vremena. Zidane nema trenerskog iskustva, ali uživa podršku igrača što mu jamči mir do prvog sukoba sa Ronaldom i Ramosom.

A sukob je neizbježan...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.