Thiaga Silvu želi Barcelona, Milan traži 40 mil. eura odštete!

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 20:59 Napisao/la  I. V.

Odšteta koju je Adriano Galliani neizravno obznanio nije baš mala, iznosi negdje oko 35 – 40 mil. eura

Thiago Silva, stoper Milana, nalazi se na vrhu želja Barcelone! Brazilac ne krije da bi volio preseliti na Camp Nou gdje igra njegov veliki prijatelj Dani Alves.
- Čuo sam glasine, moram priznati da sam ponosan što se za mene zanima klub kakav je Barcelona. Da budem iskren, ništa o transferu ne znam, sve je u rukama mog agenta. Trenutačno su sve moje misli usmjerene na Milan – kazao je Thiago Silva.
Jasno da nije riječ samo o glasinama, neformalni kontakti između dva kluba su uspostavljeni. Thiago Silva ugovorno je vezan za Milan do 2016. godine, a odšteta koju je Adriano Galliani neizravno obznanio nije baš mala. Iznosi negdje oko 35 – 40 mil. eura, što Barcelona u ovom trenutku nije voljna platiti. Barcelona nudi oko 25 mil. eura, što znači da je cjenkanje počelo.
Najveći kompliment svakom igraču je zanimanje Barcelone, Thiago Silva zaista može pojačati zadnji red obrane u kojoj dominiraju Puyol,  Mascherano i Pique.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.