PRVA UTAKMICA SUPERKUPA

Atletico neporažen protiv Real Madrida

Srijeda, 20. kolovoza 2014. 01:02 Napisao/la  SC

Superkup: Real Madrid - Atletico 1:1. Mario Mandžukić i Luka Modrić izašli su iz igre u istoj minuti

Atletico mijenja igrače, ali ne i navike! U prvoj utakmici Superkupa nogometaši Atletica uspjeli su ostati nepraženi zahvaljujući pogotku Raula Garcije u 87. minuti. Nakon ubačaja iz kuta Raul Garica ostao je samo ispred Casillasa i nogom skrenuo loptu u mrežu - 1:1. Prilično naivan pogodak primila je obrana Real Madrida, koji je u drugom dijelu bio puno bolji  iako je tijekom odmora u svlačionici ostao Ronaldo.

Zato je ušao James Rodriguez, koji je u 81. minuti pogodio mrežu uz puno sreće. Odbijenu loptu u gužvi poslao je mahinalno u Ansaldija od koga se lopta odbila i završila u mreži pokraj inače vrlo dobro vratara Moye - 1:0.

U prvom dijelu Atletico je preveo prepoznatljivu igru, momčad Diega Simeonea djelovala je opasnije u izlascima iz čvrstoga bloka ispred svoga vratara. Osim Balea nitko ga nije mogao probiti!

Mario Mandžukić i Luka Modrić izašli su iz igre u istoj minuti! Obojica su odigrali na očekivanoj razini jednoga od najvećih derbija europskog nogometa. Mandžukić je dvaput zaprijetio Casillasu u prvom dijelu iako nije bi u odveć izglednim pozicijama.

REAL MADRID: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Kroos, Modrić (78 Di Maria), Ronaldo (81 James), Bale, Benzema

ATLETICO: Moyà, Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira (64 Ansaldi), Gabi, Mario, Saúl (57 Griezmann), Koke, Raúl García, Mandžukić (78 Raúl Jiménez)

Prva utakmica Superkupa: Real Madrid - Atletico 1:1 (James Rodriguez 81/Raul Garcia 87)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.