Pogledajte spektakl, Eden Hazard predstavljen pred 60.000 gledatelja

Četvrtak, 13. lipnja 2019. 21:46 Napisao/la  SC

Još kada sam bio klinac htio sam ovdje zaigrati, sada se konačno i ostvarilo. Hvala svima, kazao je oduševljeni Hazard, koji je ugovor potpisao prije predstavljanja

Eden Hazard na predstavljanju
Eden Hazard na predstavljanju

 

Eden Hazard predstavljen je na Santiago Bernabeu pred 60.000 gledatelja!

Početak spektakularnog predstavljanja kasnio je sat vremena, jer su se na ulazima u stadion stvorile neočekivane gužve.

Slično predstavljanje ne pamti SE otkada je došao Cristiano Ronaldo...

- Ovo je poseban dan za ovaj klub i za sve one koji ga vole. Izniman je osjećaj, jer Real je doveo velikog nogometaša koji može donijeti nešto novo ovom klubu. Godinama smo dovodili izvanredne igrače i to ćemo raditi i u budućnosti. Imat ćemo odličnu momčad iduće sezone i odličnog trenera koji će ih voditi do novih uspjeha. Zaželio bih dobrodošlicu našem novom igraču Edenu Hazardu. Konačno si došao tamo gjde si oduvijek htio biti, san ti se ostvario, ovo će biti tvoj dom i ovdje ćeš osjetiti veliku strast. Zahvaljujući tvojem teškom radu i talentu konačno si stigao u Real. Zahvaljujem Chelseaju što te pustio. Navijači će biti uz tebe svaku utakmicu, oni već znaju da si jednistven i da si poseban nogometaš. Dobrodošao u svoj novi dom, rekao je predsjednik Florentino Perez.

- Zahvaljujem se predsjedniku i svojoj obitelji koja je ovdje sa mnom. Jedva čekam zaigrati na ovom stadionu i braniti boje ovog kluba. Još kada sam bio klinac htio sam ovdje zaigrati, sada se konačno i ostvarilo. Hvala svima, kazao je oduševljeni Hazard, koji je ugovor potpisao prije predstavljanja.

Real Madrid platio je Hazarda 120 mil eura, Chelsea bi s bonusima mogao zaraditi dodatnih 30 mil. eura.

Hazard je najzvučnije pojačanje ovog ljeta, za sada su stigli Luka Jović, Ferland Mendy i Eder Militao.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.