Španjolska La Sexta: Radamel Falcao za 60 milijuna eura odlazi u Monaco!

Petak, 10. svibnja 2013. 23:05 Napisao/la  SC

Monaco je u vlasništvu ruskog milijardera Dimitrija Ribolovljeva koji je klub kupio u prosincu 2011. godine

Španjolska TV postaja La Sexta objavila je vijest da Radamel Falcao, jedan od najboljih napadača današnjice na ljeto prelazi u francuski Monaco. Uz „paklenog“ Kolumbijca spominjali su se vodeći španjolski i engleski klubovi.

Klub iz Kneževine na najboljem je putu da se vrati u elitni razred francuskog nogometa, za što im je potreban još samo bod u preostala tri susreta. Monaco bi Atletico Madridu za Kolumbijca trebao platiti 60 milijuna eura, a Falcao bi godišnje zarađivao 10 milijuna eura.

Monaco je u vlasništvu ruskog milijardera Dimitrija Ribolovljeva koji je klub kupio u prosincu 2011. godine. Nema sumnje da će čelnici Monaca u ljetnom prelaznom roku biti jako aktivni kako bi već prve sezone po povratku u elitni francuski razred konkurirali PSG-u u borbi za naslov.

Monaco je sedmerostruki prvak Francuske, a 2004. godine poražen je u finalu Lige prvaka od Porta čiji je trener bio Jose Mourinho, a za Monaco tada je igrao hrvatski reprezentativac Dado Pršo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.