SIN RATA U MADRIDU Predstavljanje biografije Luke Modrića zakazano za srijedu

Utorak, 29. ožujka 2016. 19:58 Napisao/la  SC

Predgovor je napisao Davor Šuker, priča govori o Modrićevom odrastanju na putu do Real Madrida


U Madridu će u srijedu biti predstavljena knjiga "Luka Modrić: Sin rata" (Luka Modric: El hijo de la guerra) španjolskih sportskih novinara Vicentea Azpitartea i Jose Manuela Puertasa.

Predgovor je napisao Davor Šuker, priča govori o Modrićevom odrastanju na putu do Real Madrida.

- Život Hrvata je jedan prijeđeni put, pun poteškoća, koji ga je pretvorio u jednu od velikih zvijezda svjetskog nogometa. Na tom putu prešao je puno zapreka, od teškog djetinjstva izbjeglice u Zadru, usred rata na Balkanu, navode autori u najavi Modrićeve biografije.

Knjiga na 208 stranica puštena je u prodaju u španjolskim knjižarama, a u njoj se nalaze mišljenja Modrićevih prijatelja, suigrača, novinara i trenera.

Autori knjige su sportski novinari izdavačke kuće Libertad Digital u čijem vlasništvu su istoimene internetske novine i radijska postaja.

Pisanje biografija o nogometašima postalo je popularno posljednjih godina pa se u prodaji među ostalima nalaze i knjige španjolskih autora o Cristianu Ronaldu, agentu Jorge Mendesu, treneru Joseu Mourinhu ali i hrvatskom reprezentativcu i veznom igraču Barcelone Ivanu Rakitiću.

Biografiju "Ivan Rakitić, novi arhitekt Camp Noua" objavio je u travnju prošle godine španjolski sportski novinar Alberto Fernández.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.